به گزارش پایگاه خبری وبدای آذربایجان غربی
آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی در ایام اربعین
این مطلب را رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی گفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی در تاریخ 22 مرداد 1403 در برنامه نسیم اربعین از رادیو زیارت در خصوص اقدامات و خدمات ارائه شده توسط دانشگاه علوم پزشکی برای زائرین اربعین حسینی گفت: در سومین سالی که استان آذربایجان غربی بعنوان معبر از مرز تمرچین جهت عبور زائران داخل و خارج کشور افتخار میزبانی از زائران عزیز را دارد دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی و دیگر دستگاههای اجرایی وظایف خود را بنحو احسنت انجام خواهند داد.
دکتر محمد امین ولی زاد در ادامه افزود: دانشگاه علوم پزشکی در حوزه های مختلف آماده باش کامل است.
وی اظهار کرد: از تاریخ 24 مرداد ماه تا 8 شهریور در حوزه فوریتها و اورژانس پیش بیمارستانی قریب به 50 درصد ظرفیت دانشگاه جهت سفر اربعین در خدمت زائران خواهد بود تا از طریق مرز تمرچین عازم عتبات شوند.
مقام عالی سلامت استان گفت: در 30 نقطه از استان از مرز بازرگان تا مرز تمرچین همکاران واحد فوریت پزشکی آماده باش هستند و دو عدد اتوبوس آمبولانس در مرز تمرچین و سه راهی جلدیان مستقرند و دو عدد موتورولانس در محل مستقرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان در سخنان خود به آمادگی پایگاههای درون شهری اشاره کرد و گفت: قریب به 50درصد ظرفیت دانشگاه از بابت ارائه خدمات درمانی و فوریتها در خدمت زائران خواهد بود.
وی با تشریح فعالیتهایی که در معاونتهای مختلف جهت خدمت رسانی به زائران انجام خواهد شد گفت: در حوزه معاونت درمان دو حلقه وجود دارد شامل: حلقه فتح اول بیمارستانی که بیمارستان پیرانشهر نقده و اشنویه بعنوان حلقه اول درمان زائران و حلقه دوم درمان شامل: مهاباد و بیمارستان امام، سیدالشهدا ارومیه و کوثر در خدمت زائران هستند.
دکتر ولی زاد در ادامه افزود: در حوزه معاونت بهداشتی تمام مراکزی که در مسیر هست شامل خانه های بهداشت، مراکز خدمات جامع سلامت در آمادگی کامل هستند و همکاران جهت ارائه خدمات بهداشتی و نظارتی در خصوص طبخ و توزیع غذا، بهداشت محیط آماده ارائه خدمات به زائرین می باشند .
دکتر ولی زاد در خصوص حوزه معاونت غذا و دارو گفت: دارو و سرم به اندازه کافی تدارک دیده شده است.
مقام عالی سلامت استان خاطر نشان کرد: بهداری سپاه، نیروی انتظامی، تامین اجتماعی و هلال اهمر همراه با دانشگاه علوم پزشکی در خدمت زائران هستند
وی در خصوص محدودیتهای دارویی که برای زائران در هنگام عبور از مرز وجود دارد عنوان کرد: لیست داروهای ممنوعه در پایانه ها موجود است و داروهای مخدر و کدئین ها ممنوع هستند ولی داروهای درمانی جهت مصرف در هنگام عبور از مرز مشکلی ایجاد نمی کنند .
نظر دهید